Friday, June 19, 2009

* Durian Runtuh Menimpaku ...adeh! *

Minggu ni CEO company ku dr US datang.
So, ade la majlis kecik2 jek, makan2 sambil selebrate birthday's staff april, may, june.
Pastu ade la lucky draw tuk staff sekali, patutnye tuk dinner tahunan.
Tapi di sebabkan ekonomi yg meleset yg amat, cut cost, save budget, x jadi dinner tuh.
Kesiaaan....

Dan, bertuah nya aku semalam, dlm keadaan demam selsema telah mendapat 2nd prize tuk lucky draw!
Sib baik x jd amik MC.
Dan, yg bertambah bertuah n membuatkan staff lain jeles, hubby pun dapat gak lucky draw!
MUahahaha...hebat! hebat!



Yg Tecik tu hubby nyer, aku nye yg besar gedabak...hihihi


Feez tumpang sonok beronok2 ibu n abah dpt hadiah!


Hubby dpt electric kettle jenama ELBA.
Elok la sgt, kettle kitaorg pun da teruk bebenor rupernye.
Mmg planned nak beli baru.
Save budget da, dpt kettle baru nih ...lalalala


Ni aku nye hadiah, vacuum cleaner jenama Pensonic.
Malas nk buka, kuar kotak sbb mmg da ade.
Vacuum merah tu pun elok lg bole guna.
So, di persilakan masuk bawah katil, bersama2 hadiah2 kawin dulu yg x dibuka n x digunakn lg.
Sila tunggu turn anda untuk digunakan...huhuhu.


Si merah masih mampu berkhidmat, go merah! go merah!


17 DiNg DoNg!!!:

precious innocent said...

ape kata jual vacumn tu kat akak 1/2 price.. hehe

-mama emma-

alyyani said...

AWAK DGN HUBBY KEJE 1 OFIS KE? MCM BES JE KAN? HEEHEH..

::Umi Sufira:: said...

wah...seronoknya dapat durian runtuh..jimat duit takyah beli..congrats!

NuRuL DhiA said...

@precious innocent
Jual?? cam sayang gak sbb hadiah n ade sentimental value gitu...tp kot2 kalu kite rase nak jual, kite contact akak yerk :)

NuRuL DhiA said...

@alyyani
mmg besh jimat duit minyak, hihihi..tp cuti kadang2 xsama, susah nak ke mana2,tp kitaorg bukan berkepit 24 jam pun, buat hal masing2...hihihi kang ade yg meluat plak tgk

NuRuL DhiA said...

@::Umi Sufira::
Thanx Umi...alhamdulillah (nada ala2 diana rafar)

niza said...

wahh!!!rezeki2....tahniah!!!

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang lucky la. Heh..heh..heh.. sama la kita pun.. hadiah kawin masih melambak.. belum digunakan.. duk diam je kat dlm almari.. :D

Nana said...

wah bertuahnye!!

sujaihah said...

hehhe..best kan bila tiba2 dapt hadia..bangga oooo

org tak dpt memang jeles abiss..nasib dtg kejer ek..klu tak melepass..:)

Nora said...

tu ler, dgr kak ct citer.. tp dah rezeki korang hubby-wifey kan.. berkat setia ngan company tuh.. patut dihargai ;)

Humyrah said...

Feez nampak macam konpius aje hehe.. Dia tak main kereta vakum ke? Afif dulu pantang nampak vakum dia duduk atas tu je keja dia.

norhafiza said...

tahniah! tahniah! hehe

Mr_Rizal said...

tahniah...!! cuma tak puas hati ngan management, dahlah tak uar2kan awal2, pastu sapa tak datang kira burn... adil ke...!!?

Nurul Dhia said...

To All,
maqaseh ucapan tahniah kalian :)

Nurul Dhia said...

@Humyrah
feez ade keta sendiri, dia x heran ngan vacuum tuh..huhuhu

nurul dhia said...

@Mr_Rizal
sabar en rizal, tula mmg xpatut, tp ko sendiri pun paham management tuh mmg hampeh pun...xpe xde rejeki