Thursday, December 25, 2008

* Qualiti...Baek Punyeee!! *

Kelmarin, barang yang dinanti2 telah tiba.
Reviewku tentang EOE Online yang lalu telah membuahkan hasil.
Cepat, mudah dan effisyen sungguh.
3 hari menunggu da sampai.
Bloggers review program II yang aku sertai telah melayakkan aku untuk mencetak 50 keping gamba saiz 4R FREE!!!
Dan hasilnya, mmg BAEK PUNYAAA!!!
Thank You Sooo Much EOE!
Pasni makin melambak la koleksi gamba2 aku dlm album.
Tak de la terperap dlm pc aku jek.




How to join this program???
Senang jek, wat review ttg eoe online dan war2kan di blog kalians.
Kendian emelkan link blog kalian ke eoe, register dan upload gamba pilihan kalian.
Mudah kan... Jom kalian join Bloggers review program II
Tak rugi pun.




7 DiNg DoNg!!!:

mamaaina said...

macam best erk...nak try lah..

Nora said...

wow.. very cool! x sabo nk mengorder online nih :D

NuRuL DhiA said...

mamaaina >> try try jgn x try bukan kena bayar pun..hihihi

Nora >> bile da oder berdebar2 tunggu brg sampai..hihihi

rOse said...

hmm,... kuar masuk eoe websit enih. tp pening nk strt cene.. cene ek??

NuRuL DhiA said...

rose >> memula u register, pastu bile da activate account, u p kat menu my album, create album, upload photo.
da upload p kat menu printing, select gambo yg nak di oder print.
pastu dia kuar bill/invoice.
settle nnt eoe send emel confirmation order..semoga berjaya :)

Wan Anis Sorfina said...

nak try gak lah ~ sempat lagi x?

NuRuL DhiA said...

sempat2, due date 28 February 2009.