Monday, February 16, 2009

* Mini Gath - Lunatots Cloth Diaper (UPDATED!!)*

Majlis Makan Makan dan Diskusi Mengenai Cloth Diaper & Babywearing

Tarikh : 22 February 2009
Hari : Ahad
Masa : 8 pagi sehingga 12 tengahari
Tempat : Taman Tasik Permaisuri, Cheras
Makanan : Pot Luck StyleWarna
Tema : MERAH

Kehadiran : Anda bebas membawa suami/anak. Expecting parents are welcome.

Agenda :
8.00 - 9.00 : Pendaftaran, Makan makan alas perut
9.00 - 9.30 : Pengenalan kepada Cloth Diaper oleh Puan Suraya dan Diskusi Cloth Diaper
9.30 - 9.45 : Lucky Draw
9.45 - 10.15 : Pengenalan kepada Baby Wearing Accessories oleh Puan Shada dan Diskusi BabyWearing
10.15-10.30 : Lucky Draw
10.30 - 11.00 : Demonstrasi oleh Maryaa tentang Nappy Stacker
10.45 - 11.30 :Acara let-go barangan oleh ibu ibu yang berkenaan
11.30 - 12.00 : Beramas mesra, muah muah, photo group

Lain lain:
- Doorgift daripada BSN Prudential (Puan Amyatie)
- Doorgift daripada Laili (daripada Susuibu.com)
- Voucher daripada Lunatots Cloth Diaper Online Store
- Voucher daripada SweetGummySmile Shop
- Voucher daripada SayangBabyIbu Shop
- Banner ikhsan Laili
- Nametag ikhsan daripada Za Cinderella
- Jualan tudung dan kerongsang penghabisan stok daripada bibiemie

Untuk Barangan yang mahu di letg0, Sila nyatakan :
- Tarikh pembelian, harga semasa dibeli
- Harga dijual
- Bayaran boleh dibuat derek (direct) kepada penjual
- Lunatots Online Store tidak bertanggungjawab atas sebarang risiko yang mungkin berlaku semasa transaksi

Sila emailkan confirmation, jumlah yang akan hadir dan makanan yang akan dibawa ke hais2109@gmail.com (Puan Hazarina)

Nota : Majlis ini adalah sekadar pengisian ilmu dan tiada bayaran dikenakan

dan yang terbaru..- Ada photographer jemputan yang akan merakamkan keseluruhan event, setiap satu CD dijual dengan harga RM15. Sila email meczar_98@yahoo.com sekiranya anda berminat mendapatkan gambar anda sekeluarga di rakamkan secara personal di Taman Tasik Permaisuri secara PERCUMA!

---------------------------------------------------------------------------------------

To All Mommies!!

Jemput la beramai2 ke event ni, sgt bagus. Jgn segan2, malu2, ade mommies yg join xkenal antara satu sama lain, bole dpt kawan baru (part ni ku sgt suka..KAWAN BARU).

Ramai gak yg betanya ku join skali x? FYI ku xdpt join skali, sgt sedey tau... ade hal lain plak. Kalu x mungkin kite bole jumpa n kenal2, dok cit cat di YM n send komen kat blog sokmo, tp x penah jumpe kan. Tentu seronok dpt jumpa kalians. Mungkin di lain waktu la kot, panjang umur insyallah jumpa la kite di mana2.

14 DiNg DoNg!!!:

Puan Iza said...

Bagus ada diskusi camnie...

::Umi Sufira:: said...

Kompem saya tak dapat join..jauh nun di selatan nih!kekeke

NuRuL DhiA said...

puan iza,
join la..mmg best..byk ilmu baru kite dptn kawan baru pun ramai :)

Umi Sufira,
huhuhu...xdpt ku nak nolong kalu begitu

wana said...

dhia,tringin nk join potluck tp susah la,jarang turun KL ni,lgpun minggu ni hubby outstation..huk...huk..

luna said...

akak, join ye ye ye :)

luna said...

oh akak, tempat di Taman Tasik Permaisuri bukan Taman Wangsa

NuRuL DhiA said...

wana,
xdpt join kalini, kite join lain kali la yek. ku pun xdpt nk p gak..sedey..waaa

luna,
sgt2 mau join tp xdpt nk join. len kali la kot :). akak da update alamat tuh.tq

luna said...

dan yang terbaru..
- Ada photographer jemputan yang akan merakamkan keseluruhan event, setiap satu CD dijual dengan harga RM15. Sila email meczar_98@yahoo.comsekiranya anda berminat mendapatkan gambar anda sekeluarga di rakamkan secara personal di Taman Tasik Permaisuri secara PERCUMA!

Zety Zin said...

err taman tasik permaisuri yang kat bandar tun razak tu kan? bukan kat batu 9 kan? correct me if im wrong...

NuRuL DhiA said...

zety zin,
ya benar, add tuh da tersilap, ku update baru yek

[-suziey-] said...

waaa bestnye..nak join jgk..msti best..tp mlangnya 22hb masih brada di langkawi..flight mlm..huhu xsempat..
xpela maybe next event..suke jgk jmpe kwn2 baru nih;)

kalu ade war-warkan lagi eh..

Cho Zila said...

>>salam..
>>bagus gak ni..
>>tak kena jadi ahli ker aper ker??
>> nanti akak tanya my darling dulu nak tak dia hantar kesana cam bestni..
>>kalau nak gi bawak port luckjerker??

NuRuL DhiA said...

cho zila,
xyah jd ahli, p jek pakai baju merah2 ikut tema n bawa port luck. tp better akak bg nama akak by emel tuh. ok

onenadiana said...

next time kalau ada boleh inform lagi ye... saya miss kali ni coz ada trip. best juga boleh socialuze ngan mommies & tukar2 pandangan