Wednesday, February 4, 2009

* Sayang Baby Ibu *

Salam semua,

Dengan ini, ku ingin mengumumkan bahawa SAYANG BABY IBU akan beroperasi secara rasmi mulai hari ini.
Oleh itu, ku dengan rasa rendah diri, ingin menjemput kalian semua beramai2 merasmikan SAYANG BABY IBU
(bayangkan kalians memegang gunting sambil memotong reben besar di depan pintu masuk kedai ku ituh..huhuhu)
Ini juga merupakan hadiah hari lahirku yg ke-28 (terus terang jek) :D

Ini la projek mega yg ku katakan dlm entri touchin' ku lalu.
Sebab tu aku lama menyepikan diri dr dunia blog..huhuhu.
Sudi lah kiranye kalians berbelanja secara berhemat di Sayang Baby Ibu.
Macam-macam adaaaa!!!




Insyallah, ku sedang berusaha untuk misi ku yg ke-2.
Apa kah misi ku ituh??
Tungguuuuu...

Sempena pelancaran Sayang Baby Ibu, pelbagai promosi sepanjang bulan Februari ni.
So, jangan lepaskan peluang kalians.
Selamat bershoping!!

Welcome to www.sayangbabyibu.portalniaga.com

12 DiNg DoNg!!!:

CoNniE said...

Tahniah... bila nak jemput mkn2 sempena pelancaran? hehehehe...

NuRuL DhiA said...

maqaceh kak connie. Haiishh ..tunggu ku ade kedai betul la baru ku buat mkn besar, ni kedai maya, kecik chumel aje.
mau mkn meh la umah, ku masak spesel..hihihi

Humyrah said...

bestnya, hebatnya!!

NuRuL DhiA said...

alhamdulillah, yan.
mudah2an dipermudahkan n di murahkn rezeki SBI nih. amin

karipapsayur said...

Salam. you masih breastfeed anak kan? I btol2 perlukan idea daripada you.

EDD I insyaAllah pada 12 March nih. but may be earlier kata kawan so I agak2 early March kot.

12 April, I kena attend 1 kursus nih. Kursus ni btol2 I kena pergi becos sekali setahun aje diadakan dan perlu utk proses pengesahan jawatan bla bla bla (becos kontrak I hampir tamat on coming August nih)

I risau kalau tempat kursus begitu jauh dr kedudukan rumah dan kena bermalam dan x boleh balik. Kursus berlangsung selama 5 hari.

I betol2 teringin nak breastfeed bakal baby nih but 5 hari berjauhan, bole simpan ke susu?? Setahu I, susu yang x disimpan dalam peti ais, hanya bertahan 24 jam.

Kalau you tahu solution or have any idea.. pls inform me, ok.

p/s: Thank you so much becos drop by to my blog. Therefore I terjumpa jugaklah blog you yg informatif nih!

wana said...

congratesss...moga ur busines suksess!t promote la latest babies product yg cantik2 tau..

to karipapsayur>if i'm not mistaken apa yg i baca,susu u bole perah then masuk dlm fridge(2pintu) bole tahan 3 mth,2minggu (1pintu),suhu bilik just 4-6j saje..panaskn dlm air suam je

kalo gi kursus better u beli fridge box tu spy leh perah,simpan then bole bawak balik..

Lidya said...

tahniah!!~..dah follow dah follow blog ni..yeah!~

Nora said...

wht a good start nurul ;)
moga sukses dlm biz nih. lps tu dah boleh resign, work from home jer kan? hihihi..

Cik Zura said...

thankz singgah.. owh.. ada bisnes ek?? nanti kite pi...

NuRuL DhiA said...

karipap sayur
i'll give u the solution. don't worry, kite bole breastfeed baby walau dimana kite berada, even travelling away from our baby!
nnt i wat 1 entri khas tuk rujukan u & other mommies also :).
I'll inform u okay.

NuRuL DhiA said...

wana,
maqaseh wana, SBI akan menambah produk2 baru khas tuk seisi keluarga dr masa ke semasa, rajin2 la jenguk SBI k :)

NuRuL DhiA said...

Lidya,
Thanx!! i'll follow u too :)

Kak Nora,
Maqaseh kak nora, mudahan dipermudahkn n dimurahkn rezeki SBI.
Insyallah Kalu SBI da stabil ku x teragak2 nk dok umah jek sambil mengulit anak2 (??) huhuhu

Cik Zura,
salam kenal :)
jemput la bersoping di SBI yer..