Friday, July 10, 2009

* MOD @ Sarakids *

28 june yg lalu, aku n hubby p sara kids bg memenuhi undangan ke besday party sara dan mini open day (MOD).
Aku x sempat nak beli hadiah tuk sara.
Dtg melenggang jek...huhuhu.

Sebelum ke sara kid, kami singgah jemput mommy and iki kat umah mereka di cheras.
Kesian iki lama tunggu feez dtg amik yer.
Feez n abah terlajak tido.

Kul 3 lebih kami sampai...majlis da mula...byk ketinggalan.
Tapi makan2 ku x tertinggal ..hihihi.
Ramai betul, seronok...kebykan yg dtg blogger mummies.
terjumpa la mama emma (ryan so cute, pandai posing bile ayahnye nak amik gambo), ibu eiyman (dr jauh jek), Ummi Salsabila (aufa cute sgt, cian aufa rimas + panas, nanis masa ku jumpe tuh) dan ramai lagi la.




Feez kena ikat ngan abah, asyik lari sana sini. Penat kejo.




Pemandangan sekitar MOD sara kid.
Ade gak booth jual barangan BF and lain2.
Ku cuci mate jek, x membeli pun.



Yus (ibu az shoppe) dan Rizua ( My Luvly Pad) bersama anak2 kat booth mereka.
Ku melepak di sini jek.

Last majlis, ade sesi bergambar.
Masuk Majalah or newspaper x silap.
Aku xde mood, sbb penat ngejar feez, ke sana ke mari.


4 DiNg DoNg!!!:

precious innocent said...

yg nak tgelaknye, akak perasan hafeez dulu, baru perasan dhia.. hehe.. nampak sgt anak lg famous dr mak!!! miahaha!!!!

-mama emma-

NuRuL DhiA said...

@precious innocent

hahaha...mak nye low profile. blog ni pun penuh story morry feez, harus la anaknye lg femes gitu.

Ummi Salsabila said...

akak! kite mmg cam akak! nmpk akak terus excited..lg2 hafiz,mmg aunty cam sgtla.he3
tp akak cam xcam kite je...he3

NuRuL DhiA said...

@Ummi Salsabila

hihihi...sory ler raudhah, akak blur2 cam kenal, tp puas nk recall nama odah, igt ummi salsabila..huhuhu. igt nak bergamba, cari2 odah, da ilang xjumpe da