Friday, August 14, 2009

* Keputusan Breastfeeding Photo Contest 2009 *

Keputusan BPC09 .... Tahniah kepada semua pemenang!

Foto Pilihan Juri Professional


Rizua Zulaira


Sharini aka UmmiKhayra


Azliza


isabelle aka isabelle


Nur 'Atiyah

Foto Pilihan Juri Awam


Aimi Shalfarina aka mama tisya


e-caR aka ibuEiymann


Zalizah aka alizareesya


Shaakira aka AshAnas


Khadijah aka .~jelly D.

Kepada semua pemenang diminta beri details seperti nama, alamat, no tel ke email nurulzms@yahoo.com untuk proses penghantaran hadiah.

Tahniah kepada pemenang!
Sesungguhnya kita semua dalah Juara kpd si comel :)
Insyallah contest ini akan menjdi aktiviti tahunan sayangbabyibu.com


20 DiNg DoNg!!!:

Hanz said...

Tahniah kepada semua pemenang!

alyyani said...

tahniah semua. so, lepas ni bole motivate kite, yg bole nak bf anak dimana saja. tgk semua gmbr tu kat public kan?

Ummi Salsabila said...

Tahniah kpd semua.yey! ummi khayra menang...coolla smua pemenang kite.

yup,bf dimana2 sahaja...:P

adda said...

bestnyer tgk ibu2 sumer breastfeed even 2 org baby pn leh buat yek.. kagum betul..

Mama_Aqish said...

tahniah kepada semua pemenang...tak de contest baru lagi ker??/

Gieyana said...

Tahniah buat pemenang yer..:)

irvanqiesy said...

tahniah pd semua!!!

yatie chomeyl said...

aiseh tak menang heheh..adat resam contest la yer..ada kalah & menang..

tahniah utk semua pemennag ;)

mama tisya said...

alhamdulillah mama tisya slh sorg dr 10 pemenang..tq pd penganjur & penaja adiah and pd kwn2 yg sudi vote...tahniah jua pd pemenang yg lain...

nurul..kita dh email detail..tq

az said...

tahniah kepada semua yg menjayakan BPC09 nih..teruskan BF selama mana yg boleh..

Mak Izz said...

tahniah... anda semua adalah juara! yang tak menang pun juara jugak cuma kurang bernasib baik. hehe.. takpe, cuba lagi tahun2 yang akan datang.

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah2....

AshAnas said...

thanks kpd penganjur n penaja hadiah... ni first time menang... hasil vote dr kwn sekalian... tima kasih byk2...
yg lain sume pun menang...tahniah kpd sume... sbb shira tgk sume gmbr hebat2... sume gmbr menyedarkan shira kita blh bf bila2 n kat mn2 asalkan jaga aurat kita... thanks pd sume... sume inspirasi shira utk kuat dlm bf anas...

UmmiKhayra said...

Alhamdulillah... Nama tersenarai... :) Thanks untuk para juri dan penaja hadiah.. tak lupa jugak untuk semua yang menyokong BF nih.. :)

Tahniah jugak untuk semua pemenang!! And tahniah jugak kepada semua yang join contest nih... Sebab semuanya adalah pemenang... :)

UmiDAnisH said...

boleh tak saya nak link Nur atiah.. boleh sape2 tolong bagikan

NaDiaH SiDeK said...

tahniah kpd semua yg menang! ")

kakyong said...

tahniah buat semua pemenang...

ummikhayra & shira menang... tahniah kwn2 ku..

Mr_Rizal said...

Tahniah kepada pemenang... tapi saya respect pada Shaakira aka AshAnas, sambil memandu tu... patut dapat anugerah khas juri...

farah said...

congrats pemenang!
tak sempat nak join...dh tutup...

jemput ke umah saya ye...

www.myangels-love.blogspot.com

Delimasari said...

tumpang gembira bersama pemenang