Saturday, May 21, 2011

*2 Budak Gebuuuuu...*

Bapak Gebu nyeee...geram..geram!
Serius kalu jumpa Habib, anak buahku yg sorg ni mmg geram ketap2 gigi, sampai sakit rahang...geram nye pasal.
Rasa nak cubit2, picit2, gigit2 jek.
Habib tua 1 bln dr zahra, badan tough kuuuusss semangat!


Habib: Ibu zahra amik pic kiter la...senyum2
Zahra: Ibu mmg mcm tu, suka soh zahra posing ari2, x larat nak layan.




Habib: Best nye..ari2 ibu zahra amik pic yer, mesti syiok kan??
Zahra: Xde maknanye...zahra yg penat nk kena maintain comel kiut miut depan camera, maklum la ibu suka anak2 modeldlm blog pink dia tuh.


Habib: owh yeke...nnt ibu zahra tempek gambo habib n zahra ni kat blog la yer...glamer la habib pasni..nyum..nyum..nyum..
Zahra: hmmm...(Bosan...)


Zahra: Jom la habib kite lari, nyorok dlm gobok embah..
Habib: alaaa...Habib nak begambo lg


Habib: Eh zahra, jap2...tau x gosip panas pasal tuuut..
Zahra: nak layan gosip p je kat beautiful nara, mesti ade gosip...propaaa.


Habib: Hah, yeke...apasal habib x tau, nnt nak terjah abg nara la
Zahra: Haish...ibu sudah2 la amik pic, zahra penat ni ~ huhuhu

video