Monday, February 9, 2009

*Stand Up!!!*

Meh tgk skill feez berdiri dan memanjat.


Jeling2 kamera, kaki sebelah da naik da mau start panjat2.


Hah..tgk, da sampai ke puncak menara gading. mau join ibu mem'blogging' hihihi


Tertonggeng2 anakku nih.


Safety gate kat pintu masuk dapur tuh, hubby wat sendiri.
Feez selalu bersidai kat safety gate tuh bile ibu sibuk kat dapur.

Sekejap berdiri kat gate tuh, kejap kang pindah kat kerusi plak.
Sambil tuh tgn tepuk2 kerusi, gate n washing mesin.
cam main kompang...Baluun!

Cak..Cak...hihihi..jenguk ibu yer.





Kadang2 tuh feez tolong ibu kemas brg2, kain baju kotor bawah meja tuh.
Rajin la anak ibu nih.



Berdiri da tegap, bile feez nak jalan nih.
Skrg da bole bertatih sambil berpaut pada ape2 brg.
Kadang2 tgn nye cuba capai brg2 yg atas rak or meja.
Kaki terjingkit2 nak capai brg yg tinggi.

4 DiNg DoNg!!!:

::Umi Sufira:: said...

Hafeez dah pandai berdiri dah!sat lagi jalan lah tu..kekeke..BTW, happy belated B'day..dari harituh nak letak komen tapi takleh nak open comment box tuh~=D

Mummy Dasy said...

wah dah pndi manjat2, x lama lagi dapat kaki bleh tlg ibu berkemas umah :-)

NuRuL DhiA said...

Umi Sufira,
Maqaseh...tersipu2 diriku, ku mmg segan bile org wished besday nih...huhuhu

Mummy Dasy,
tak yah tunggu jln, skrg pun da sibuk tolong menolong ibunye..hahaha

CoNniE said...

Yeah... Go Go Hafeez...!