Monday, August 24, 2009

* Mayday! Mayday! *

waaaaa...ini hari aku sgt bz, bukan bz ngan kije opis.
Ku di rumah bercuti, tapi byk benda nak buat seorang diri, tp ditemani Feez.

Dalam pale da rangka aturcara ini hari:
1. bungkus order2 customers - done
2. p pos office - sat g, tunggu feez bgn tido, lena betoi tido, sian nak kejutkan.
3. fotostat flyer sayangbabyibu.com
4. p shopping brg2 dapo skit
5. ade date ngan customer kat umah ptg ni
6. amik brg ngan supplier ptg ni

fuh, pikir2 bole ke daku settle ke sana ke mari ngan feez tanpa bantuan hubby?
ku cuba gagahi nye....nak update blog banyak story nih...kalian tunggu jela yek

daaaa...feez da bgn mau bergerak sekrg....chaiyok! chaiyok!



6 DiNg DoNg!!!:

aZeeMaH said...

ekekekekek

ingatkan aper aaa yg cemas sgt tuh!


hhuuhuhuhuh

fazilzura said...

amboi siap ado list

pizet77 said...

semoga berjaya la settlekan list tu...hehe

sitisifir10 said...

Mmm...mesti dah kluar, so mcm mana keluar berdua2an dgn anakanda?

Mama_Aqish said...

wah...bz gitu....selamat berpuasa

NuRuL DhiA said...

kalians,

ku berjaya!!!!
jap lg update entri kuar berdua2an ngan feez