Friday, August 21, 2009

* Up kan susu ku..up lagi! *

1 lagi produk yg bantu ibu2 up kan susu!
Teh Longan dan Kurma Merah Segera!

Banyak brand yg jual minuman segera ni, yang aku jumpe brand Super, InComix.
Boleh beli kat pasaraya care4, tesco, jusco, mydin.
Aku beli kat mydin.
Ade bungkus dalam pek, ade gak dalam kotak.



Rase nye, not bad, manis2 gitu.
Ade bau pelik, tapi bole jek telan.
Aku selalu bancuh 1 peket dlm 1 mug besar, air byk so kurang la skit rase manis nye.
Mungkin kalian bole cuba, cari kat bahagian minuman Instant kat mana2 pasaraya.


6 DiNg DoNg!!!:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Salam Ramadhan !!

ibu_arifa said...

selamat berpuasa kak nurul..

teh ni saya dah cuba mmg berkesan..sedap pun sedap jugak!!

SHIMA said...

btol kak nurul...mmg berkesan klu minum selalu...hehe..marilah kita sama3 up kan susu...

Selamat Berpuasa

NuRuL DhiA said...

@MaMaQaYPo FaMiLy

Salam Ramadhan dear!

NuRuL DhiA said...

@ibu_arifa

selamat berpuasa dear, alhamdulillah teh ni membantu juga, cuma akak xlalu sgt minum, kalu milkmaid tea tuh laju plak hihihi

NuRuL DhiA said...

@SHIMA

yes..teruskan usaha mari kite sama2 up kan susu, selamat berpuasa juag dear!