Wednesday, October 7, 2009

* Layan My Girl ...lalala *



Sape suka drama korea angkat tangan!!
Sape yg giler tgk drama korea mesti tau citer My Girl ni yg sgt femes tahun 2006.

Aku x sempat tgk habih, tgk pun lompat sana sini.

Kali ni tgh tekun khatam citer nih smula.

Sgt best, pelakon sume kiut miut.

Jalan citer yg sgt romantik, kelakar dan gile2.

Kalian tau2 jela lawak citer korea ni mcm mana kan.
Lagu soundtrack citer ni pun besh2.

Paling besh 'never say good bye' nih.
Suka...suka...sukaaaaaaa






9 DiNg DoNg!!!:

UmiDAnisH said...

umi suka cite ni.. dulu tgh fames ames umi selalu laya cd ulang2, cute sangat2 heroin dia

Eli Zulkalfy said...

mmg besh..tk rugi tgk.. lagu dia pon mmg besh2..

Ain said...

cerita korea mmg berhantu.. klu dah miss satu episod, mmg x senang duduk..

AshAnas said...

shira plk tgk cite ni b4 tayang kt tv lg... ms main kt tv tu blagak gile ngn org... haha...

mummy_ayu said...

suka-suka cita nie..pinjam dvd member, tapi separuh jalan rosak..nak cari dvd lain, so tak abis abis lagi...

.ib. said...

[ANGKAT TANGAN]

hehe kene angkat tangan dulu... i memg suke korean n japanese series... n my girl is one of the first row yg i tengok... memg best, cite best, lagu best, pelakon best.. memg igt smpi skrg... hehe. lg satu i suke biscuit teacher n star candy... dh lame jugak... trylah tgk kalu blom tgk... ;)

NuRuL DhiA said...

wah, ramai gak upernye yg layan citer nih. meriah meriah. aku pun tgh cari cd nih, ni download tgk kat laptop jek sakit mate, kurang feel.

.ib.,
nnt ku cari 2 citer tuh, mmg x penah nengok lg, tq :)

~ As ~ said...

wahhh saya layan cerita ni time pregnant Azam... tgk berulang kali...hubby pun naik bosan, smpai download semua soundtrack lagu..siap hafal lg...tak rugi beli DVD dia..masih simpang lg, rasa nak tgk...play je...best!

P0cAhoNta$ said...

btul kak! citer ni sgt besh. saya yg x penah layan citer korea pon bole jd minat sgt ngan citer ni smpaikan kalo tgk 10 kali pon bole feel lg.. hihi. pape pun, MY GIRL best!!