Thursday, October 8, 2009

* Urut-urut Mata Ngan Eye tune *

Akhirnye, dapat gak sambar Eye tune Ogawa.
Asyik tangguh jek, sampai da nak expired date isnin lalu, baru terhegeh2 nak p Ogawa.

"Abg balik keje nnt singgah Ogawa tau, arini last day. B nak wana pink tau.Wana pink tau"

Hubby balik terus terkam, buka2 bkn wana pink.
Kuciwa....

"nape x amik wana pink?" muncung mulutku.
"the one & only, tu je yg tinggal"
"hmmmm...."

Tapi tetap suka sgt.
Mata letih, penat bole manja2 ngan Eye Tune nih sambil dgr MP3.


Set Eye Tune wana biru..hentam saja la labu.
Janji berfungsi dgn baik.


Posing ngan Eye Tune idaman kalbu, agak2 kalu urut hari2 ilang x mata panda aku nih..huhuhu.

Mmg best sgt pakai, cara urutan dia fuh...giler power mcm org urut.
Syok bile dia tekan then tarik ke belakang kt dahi n tepi kepala.
Kalu pening mmg lega la.

Pasni, asal penin ngan karenah feez, aku p ngadu ngan Eye tune ni la plak..ekekek.
Psst .... abg, bile nak sambar kursi urut ogawa plak yer??


6 DiNg DoNg!!!:

fazilzura said...

amboi ...

mahal dak set tu

lia said...

mmg minat sungguh tp..... err....

ha3 nnt la dulu...

NuRuL DhiA said...

@fazilzura

kalu x de sale rege nye rm799, mahai la gak, tapi time sale jd rm300+++.

tapi aku guna coupon nuffnang, dpt la rm180 jek set nih...berbaloi2

NuRuL DhiA said...

@lia

xpe next time mung sambar la lia, bole jd ala2 bionic women cam aku nih huhuhu

Mr_Rizal said...

macam star trek je dah tgk ko pakai benda tu... ekekek

NuRuL DhiA said...

@Mr_Rizal

hahaha...ko ckp baru ku terpikir, ade gaya gitu