Wednesday, September 21, 2011

* Jangan Tiru Saya!! *

Di larang meniru aksi2 di bawah.
Aksi2 sebegini perlu dilakukan oleh professional seperti Zahra serta dipantau oleh sifu.

Anak dara ibu sgt hebat memanjat.
Ngalahkan anak jantan.
Semua benda nak dipanjat - badan ibu, badan abang, badan feez, tangga umah, coffee table, sofa pendek kata sume benda yg bole dipanjat, zahra usaha memanjat benda tu.

Paling seriau, zahra berjaya memanjat tangga hampir separuh tangga, tinggi nun zahra seronok x terkata.
Ibu tgk da menjerit2 nih!
Sib baik zahra x pandai terjun..ngeee.

ewah ewah, siap posing bile ibu snap gambo yer.




eh..eh..eh, bole plak nak sambung memanjat, w/pun sudah ibu marah2 nih.

Video di bawah, di rakam semata2 untuk bukti ibu tunjuk kat zahra bila da besar nnt.
Anak dara ni boleh tahan lasak nye.
Sila, jgn bg anak2 kalians tgk, takut terikut jejak langkah zahra plak, acik xtau wokey.

video

Aksi zahra tertonggeng2 berusaha memanjat belakang sofa.
Sekarang sudah x bole wat aksi ni lg sbb abah da taruk partition wall yg di cilok dr opis muahaha.
Terasa umah ku opisku plak sejak ade partition ini.

video


video

Jangan tiru saya tau!!!